Self-Cognitive Organic Conscious Dreaming Theory in Practice

Élmény Factory

Élmény Factory

Élményfactory 2019/2020 (tavaszi félév)

2020. január 21. - Etinarcadiaego

 

image5.jpegA félév célja, hogy egy saját élményt, egy saját, legalább fél napos, eseményt hozzunk létre. A kurzust két szakaszra osztottuk. Az első felében különböző előadásokat hozunk nektek, illetve közös játékok segítségével megpróbáljuk kideríteni, hogy mit is várunk, mit is akarunk egy élménytől. Ennek során foglalkozunk az együttműködés, a kapcsolódások, a közazonosság, a szociális permakultúra kérdéseivel, miközben végig szem előtt tartjuk, hogy a célunk egy saját esemény megszervezése. 

Az első szakasz lezárulta után körülbelül látni fogjuk, hogy milyen eseményt akarunk szervezni. A kurzus második fele műhelymunka lesz, melynek során megszervezzük majd lebonyolítjuk ezt az eseményt. A cél az, hogy egy valódi szervezőbizottságként működjünk együtt. Elképzelhető, hogy az együtt kitalált eseménnyel nem tud mindenki azonosulni. Aki így érez az a második szakaszba lépés előtt eldöntheti, hogy más módon (szemináriumi dolgozattal) akar jegyet szerezni.

Tematika

Az óra minden héten kedden 16.00-tól 17.30-ig tart.

Első szakasz

  • Február 13.: Kurzusinformációk + első megbeszélés
  • Február 18.: Együttműködés (laza szövetségek)
  • Február 25.: Gestalt
  • Március 3.: Szociális permakultúra
  • Március 10.: Közazonosság + Viziologika
  • Március 17.: Összegzés

Második szakasz

A második szakaszban minden csütörtökön másfél órás esemény szervező műhely. 

Jegyszerzés feltételei

 1. Kisbeadandók: Az első szakaszban az 5-ből legalább 3 kisbeadandó időre való elkészítése. 

 2. a, Órai jelenlét: A műhelymunka folyamatos jelenlétet igényel. Aki kevesebb mint az órák 50%-án van jelen, az nem kaphat jegyet. Aki az órák több, mint negyedéről (3 óra) hiányzik, annak a következőképpen változik az osztályzata a félév végén:

Hiányzások száma Jegy
4 -1 jegy
5 -2 jegy
6 -3 jegy
7 Nem teljesített

 

Előre egyeztetett(!) esetben elfogadható jelenlétnek a jó minőségű(!) videós Skype kapcsolattal megvalósított órai részvétel is. Tényleg a jelenlét a fontos!

2. b, Jelenlét a közös eseményen. Ez előreláthatóan egy kora májusi hétvégi nap lesz.

Alternatív: Aki az összegzésnél úgy dönt, hogy nem kíván a műhelymunkában részt venni, arra a 2.pontban lévő feltételek nem vonatkoznak, hanem helyette részt kell vennie egy választható külső projektben és szemináriumi dolgozatot kell írnia róla. 

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenyfactory.blog.hu/api/trackback/id/tr6415418676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása