Self-Cognitive Organic Conscious Dreaming Theory in Practice

Élmény Factory

Élmény Factory

Bemutatkozik: Népszíntér

2019. szeptember 11. - Etinarcadiaego

NÉPSZÍNTÉR AUTONÓM KÖZÖSSÉGI KLUB

A közösségi lét terei folyamatosan szűkülnek, egyre kevesebb a virtuális világon kívüli, valódi találkozási hely. De nekünk nem kell ebbe beletörődnünk! A mi kis csoportunk azon dolgozik, hogy fenntartson egy autonóm közösségi klubot. 

  • AUTONÓM, mert nem függ semmilyen intézménytől, nem kapcsolódunk semmilyen hivatalos szervezethez. 
  • KÖZÖSSÉGI, mert kizárólag a tagok közös tevékenységétől függ a működése.
  • KLUB, ahol van tér számtalan szerveződési aktivitásra. Filmklub vagy vitakör, buli vagy önképzés, csoportmegbeszélés vagy csak egy kellemes „kocsmázás”.

Rajtad múlik, hogy mi történik. A te döntésed, hogy mivel töltöd az – egyre kevesebb – szabad idődet. Ha fontosnak tartod, hogy erősítsd a társadalmi szolidaritást, ha rendszerkritikus vagy, ha szeretnél bekapcsolódni, akkor gyere a Népszíntérbe, csatlakozz a szervező csoporthoz!

Hasznos információk:

A Népszíntér helyszíne a Blaha Lujza térről nyíló Népszínház utcában van. A Népszíntér megismeréséhez részt kell venni oda szervezett programokon és valamilyen formában bekapcsolódni a közösségbe.

A Népszíntér Facebook oldala

nepszinter.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenyfactory.blog.hu/api/trackback/id/tr7515066890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása