Self-Cognitive Organic Conscious Dreaming Theory in Practice

Élmény Factory

Élmény Factory

Rólunk

2019. szeptember 11. - Etinarcadiaego

Kik vagyunk mi? Létszámtöbblettel rendelkező trojka, régi együttműködésekből kinövő véd- és dacszövetség. Amikor ennek a kurzusnak az ötlete jött, saját projektjeinken keresztül hamar megtaláltuk a közös hangot, és gyorsan belerángattunk az egészbe másokat is. Úgy gondoljuk, hogy amit tudunk láttunk, megtapasztaltunk az utóbbi években, az értékes dolog, amit érdemes akár egy egyetemi óra keretein belül is megosztanunk másokkal.

marci.jpg

Csatlós Marci 

diszlexiás könyvtáros, emberközpontú összekötő, információs építész, komoly gyerekbarát, örök amatőr zenész, holisztikus szemléletű szöszmötölő, ökoközösség látogató, mindenes is


misi.jpg

Dabóczy Mihály

A Művészeti Délutánok szervezője, kísérletet tesz a művészet újrapozicionálására a társadalomban, interaktívabbá és izgalmasabbá szeretné tenni az alkotók és a közönség viszonyát, katalizálni a kulturális diskurzust.


andras.jpgErdélyi András (tárgyfelelős)

a Tűfokán Fesztivál újrafókuszálója, furcsa workshopokat megjárt veterán, Egyébként volt kommunikáció szakos diák, meglepően sokféle érdeklődéssel.


balazs.jpgLatorczai Balázs

alapvetően koncertszervező és az események újabb formáit kutatja, amik kilépnek a szolgáltatóipar adok-kapok sémájából. Az események tartalmára koncentrál.

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenyfactory.blog.hu/api/trackback/id/tr6015063710
süti beállítások módosítása