Self-Cognitive Organic Conscious Dreaming Theory in Practice

Élmény Factory

Élmény Factory

Bemutatkozik: Szimpla Lemming program

2019. szeptember 11. - Etinarcadiaego
A Szimpla Lemming Program küldetése a siker egy árnyaltabb értelmezése, a Lemming Program esetében egy-egy mikroközösség saját útjának megtalálása.
Sajnos a zeneipar-jelenség rátelepedett a zene létezésére, zenekarok értelmezésére, pedig annál sokkal több tartalom van egy klub-zenekarban mint amilyen elvárásokat a zeneipar támaszt.
A Szimpla Lemming Program tulajdonképpen egy elvontabb menedzser kurzus, melyen 12 zenekar együtt keresi a saját erősségeit. A cél tisztában lenni azzal az értékrenddel, célokkal, amiket a zeneipar esetleg nem tartalmaz.  
Latorczai Balázs koncertszervező, és a Szimpla Kert zenei stábja évente több száz zenekarral dolgozik együtt. A Lemming Programban évről-évre segítik őket alternatív zenei kiadók, menedzser, zenészek. 

Hasznos információk:

A Lemming Programra a rákészülés a legérdekesebb, ez november-december hónapban egy elvi munka. (heti rendszerességű megbeszélések együttgondolkodások)
Akik bekapcsolódnak a munkába, azokra számítunk márciusban is, ekkor a projekt tartalmaz 12 koncertet, 4 rádióműsort, és 2 kerekasztal beszélgetést, ez a leghangsúlyosabb része tartalmilag. (heti 2-3 alkalom)

Lemmings I animated for Szimpla Kert Lemming Program. They used my two spots for the beginning and the end of the videos they recorded of the shows. (The logo itself is not my work.) . Szimpla says about their goal of this program: "Music is change, music is rebirth. Our music activities do not involve inviting bands playing live music, we also have a talent search program called Szimpla Lemming Program where our aim is to help promising, gifted bands to have more opportunities, e.g. studio recordings, touring, performing or media support. . #lemming #animation #animatedspot #music #szimpla #szimplakert #budapest #bar #pub #szimplakertbudapest #mice #mouse #gif #jump #blackandwhite #lineart #linedrawing #work #comission #job #instaart #artistsonig #video

Posted by Krisztina Bogó on Sunday, March 24, 2019
 

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenyfactory.blog.hu/api/trackback/id/tr4115063684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása