Self-Cognitive Organic Conscious Dreaming Theory in Practice

Élmény Factory

Élmény Factory

Választható projektek

2019. szeptember 11. - Etinarcadiaego

Művészeti Délután

A Művészeti Délután minden keretet tágít. Például rögtön: nem csak délután, nem csak
művészet!

MiraDoor

As many others before, this story starts with a dream.
The dream of a space where people from different backgrounds could meet and exchange, empower each other and build a community; a dream that Mira! Intercultural community and Open Doors Hungary found to have in common.

Népszíntér

A közösségi lét terei folyamatosan szűkülnek, egyre kevesebb a virtuális világon kívüli, valódi találkozási hely. De nekünk nem kell ebbe beletörődnünk! A mi kis csoportunk azon dolgozik, hogy fenntartson egy autonóm közösségi klubot. 

Önismereti Diszkó

Az Önismereti Diszkó küldetése, hogy aki találkozik vele, annak legyen egy spontán, intimebb találkozása a térrel, hangulattal ahol van, így bizonyos értelemben egy kicsit saját magával. Amit létrehozunk, az egy nyugodtabb környezet, de nem teljesen kiszakítva a térből ahol létrejön, hanem csak feldíszítve azt.

Open Jam

Olyan közös együttlétek ezek az alkalmak, mikor időt és figyelmet és fokozott jelenlétet osztunk meg egymással. A jamek kívülről nem mindig adnak élvezhető produktumot, hanem sokkal inkább a “belül” benne lévők összehangolódását, majd kommunikációját, közös “történetét” tükrözi.  

Szimpla Lemming Program

A Szimpla Lemming Program tulajdonképpen egy elvontabb menedzser kurzus, melyen 12 zenekar együtt keresi a saját erősségeit. A cél tisztában lenni azzal az értékrenddel, célokkal, amiket a zeneipar esetleg nem tartalmaz.  

Turistaház

(hamarosan következik)

Tűfokán Fesztivál

Vannak az ipari fesztiválok, ilyen a Sziget, a VOLT, de ilyen Orfű is. Itt nagybeszállítók hozzák az egész infrastruktúrát, nagy nevek adják elő azt az előregyártott élményt, amire állítólag mindenki vágyik. Aztán vannak a bazár-fesztiválok, ahol pedig új élményt gyártunk, az annak megfelelő ritmusban. Olyan fesztiválok, amiket a saját képünkre alakítunk, olyan események ahol plurális érdekeltek alakítják ki a végleges arculatot. Ilyen a Tűfokán is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenyfactory.blog.hu/api/trackback/id/tr6615063698
süti beállítások módosítása